اصغر باقرزاده، سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با ایکنا درباره میزان اهتمام دانشآموزان به امور قرآنی گفت: مهم این است که همه معلمان خودشان با قرآن مأنوس باشند. ولی بحث ارتباط با مصحف شریف طرق گستردهای چون قرائت، تدبر، حفظ و ... دارد و بستگی به توانایی و علاقه دانشآموز دارد، البته مهم آن اُنسی است که با مفاهیم قرآن ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم(ص) فرمودند «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» بیان کرد: پیامبر(ص) این روایت را برای زمان حاضر گفتهاند. تمام مشکلات جهان اسلام، اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به دلیل دور شدن از مفاهیم قرآن است و اگر فردی میخواهد تربیت را آغاز کند، تربیت را باید از انس با قرآن آغاز کند.
باقرزاده با اشاره به اینکه از حقوق فرزندان بر عهده والدین در کنار نام نیکو نهادن، تربیت و آموختن علم است که در برخی از روایت بر آموختن قرآن تأکید شده است، اضافه کرد: همچنانکه حضرت علی(ع) طی نامهای به امام حسن(ع) توصیه میکنند «پیش از آنکه هوا و هوس و فتنههای دنیا بر تو هجوم آورد، به تعلیم و تربیت تو مبادرت کردم.» این نشاندهنده جایگاه تربیت و آموزش و همراهی آن با کلام وحی و انس با قرآن است. موضوعی که رویکرد من و سایر همکارانم در این معاونت خواهد بود.
یادآوری میشود، اصغر باقرزاده با حکم یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، 10 بهمنماه به عنوان سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش منصوب شد. او پس از دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی اکتشاف معدن از دانشگاه امیرکبیر به عنوان معلم حقالتدریس و در ادامه به عنوان معلم رسمی آموزش و پرورش در مدارس تهران مشغول به کار شده و دارای دکتری مدیریت راهبردی دانش، از دانشگاه عالی دفاع ملی است.
معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه صدا و سیما، برنامهسازی در رادیو و تلویزیون و مسئولیت گروههای تولیدی شبکه قرآن سیما، سابقه حضور در معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان، تدریس در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مراکز صدا و سیما از دیگر سوابق کاری و اجرایی اوست.
زهره رجبی اصلی