اختلافات خانوادگی ۱۵ زوج در اردبیل حل و فصل شد

حسین علوی رئیس شورای حل اختلافات اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین علوی، رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل، دوم اسفندماه در اردبیل، اظهار کرد: اختلافات خانوادگی 15 زوج به همت با تلاش اعضا و دبیران شعبه ۸ شورای حل اختلاف شهرستان مشگین‌شهر، حل و فصل شد.

رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل، تصریح کرد: این آمار نشان از ورود کارشناسی به پرونده مهم اختلافات و درگیری‌های خانوادگی است و از همدلی و همکاری این اعضا صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی اعلام کرد: با وساطت و میانجی‌گری اعضا و دبیران شعبه هشت شورای حل اختلاف شهرستان مشگین شهر 15 پرونده با موضوعات درگیری و اختلافات خانوادگی به سازش منجر و پرونده آنها مختومه شد.

علوی بیان کرد: پایان رفع مشکلات زوجین و سازش در بین آنها موجب گرم شدن کانون خانواده و بازگشت آرامش به آن خانواده می‌شود که موجب رضایت و خوشحالی اعضای این شورا است.

رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل، خاطر نشان کرد: بزرگ‌ترین تلاش این مرجع از عدم ورود پرونده خانوادگی به مراجع قضایی و حل و فصل مشکلات خانوادگی از طریق صلح و سازش است.