هشدار جمعیت الوفاق نسبت به خطرات حضور موساد در بحرین

به گزارش ایکنا به نقل از مرآة البحرین، جمعیت وفاق اسلامی بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد: سخنان عبدالله بن احمد آل خلیفه، نماینده وزارت خارجه بحرین در امور سیاسی و جانشین دبیرکل شورای عالی دفاع بحرین درباره حضور سیستم اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در داخل بحرین بیانگر تفکری فاجعه‌آمیز است.
 
در این بیانیه آمده است: آل خلیفه گفته که موساد اسرائیل در بحرین حضور دارد و میان بحرین و اسرائیل همکاری اطلاعاتی وجود دارد.
 
آل خلیفه در عین حال تأکید کرده است که حضور صهیونیست‌ها در بحرین امنیت بیشتری در بحرین فراهم خواهد کرد و از زندگی شهروندان این کشور محافظت می‌کند!
 
وی همچنین تأکید کرده که مسئولان بحرینی به شدت باور دارند که همکاری امنیتی و اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی بخشی از شراکت موجود بین بحرین و اسرائیل است و به‌زودی ادامه خواهد یافت.
 
جمعیت الوفاق بحرین این سخنان را بیانگر بی‌مسئولیتی این شخص و قرار گرفتن بحرین در معرض خطر امنیتی و ایجاد درگیری جمعی و تبدیل بحرین به بستری ناامن و بی‌ثبات در منطقه دانست و تأکید کرد که این امر اقدامی است که هیچگاه عقلاً و افرادی که دارای وجدان انسانی هستند انجام نخواهند داد.
 
الوفاق تصریح کرد: رژیم صهیونیستی پرونده‌ای پر از جنایات بشری دارد و عامل شهادت و مجروحیت بسیاری از فلسطینیان و جنایات ترور و عملیات‌های ضدانسانی علیه آنان است، لذا حضور این رژیم در بحرین خطر بزرگی چه در داخل بحرین و چه برای منطقه و جهان خواهد بود.
 
الوفاق در پایان تأکید کرد: ما به نمایندگی از همه ملت بحرین به‌جز دست‌نشانده‌های اسرائیل، با این جنایت و خیانت علیه بحرین، عرب‌ها و همه مسلمانان قاطعانه مخالفت کرده و اعلام می‌کنیم که حضور موساد در بحرین، اشغالگری آشکار و تجاوز به میهن و ملت بحرین است.