بحران معنویت در جهان فرصتی برای گسترش فرهنگ مهدوی است

عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، شب گذشته، ۱۴ اسفند در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد مهدویت استان قزوین اظهار کرد: ما در بحث مهدویت حقیقتاً احتیاج داریم یک بازخوانی داشته باشیم و مسیرهای انحرافی و اهداف شوم فرقه‌هایی که می‌خواهند این مسیر را به انحراف بکشانند را با جدیت بیشتر مورد توجه قرار دهیم؛ آنها در دوران انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) را آزرده خاطر کرده بودند چرا که مخالف تحقق انقلاب اسلامی بودند و امروز نیز در مسیر جبهه مقاومت مانع‌تراشی می‌کنند.

وی تصریح کرد: امام حسین(ع) فقط برای گریه نیست بلکه برای نشر معارف اباعبدالله الحسین(ع) است و در نگاه مهدوی می‌بایست این معانی مورد توجه قرار گیرد. امام حسین(ع) برای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و اصلاح امور جد بزرگوارشان قیام کردند و نباید صرفاً امربه‌معروف را در موی زنان خلاصه کنیم و لازم است نگاه بنیادی‌تر به این معنا داشته باشیم.

امام‌جمعه قزوین خاطرنشان کرد: بررسی چشم‌انداز آینده جهان از نظر قرآن و روایات بسیار مهم و ضروری است چرا که نگاه قرآن و دین به آینده جهان با آن چه که امروز برخی مکاتب دارند این است که جهان به دست ظالمان است اما قرآن و دین آینده جهان را آینده مدیریت شایستگان بر جهان می‌دانند و این مهم باید به عنوان یکی از موضوعات مهم مهدویت در جهان تبیین شود.

وی بیان کرد: امروز جهان با بحران معنویت مواجه است، هر چه رفاه و آسایش در عالم بیشتر می‌شود، نیازها و خلأهای معنوی بیشتر خودش را نشان می‌دهد و لازم است این نیازها به خوبی شناخته شده و از این فرصت برای پاسخ به نیازهای معنوی مردم جهان و گسترش فرهنگ مهدوی استفاده کرد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: تشریح، تبیین و گسترش فرهنگ مهدوی درهای امید را به روی جامعه جهانی می‌گشاید و جهان را نسبت به آینده امیدوار نگه می‌دارد و امید و نشاط را تقویت می‌کند و لازم است برای تحقق این معنا هم در گسترش فرهنگ معنویت و هم فرهنگ مهدوی تلاش جدی داشته باشیم. ایران قیام کرد امام آمد، اگر جهان قیام کند امام زمان(عج) ظهور خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در هم تنیدگی معارف دینی را همواره می‌بایست مورد توجه قرار دهیم، گفت: تمام بخش‌های دین را باید با هم پیش ببریم تا شاهد آینده‌ای روشن داشته باشیم، معارف دینی به‌گونه‌ای است که نمی‌توان آن را تک بعدی پیش برد و می‌بایست همه با هم دیده شوند. تمام متون دینی نشان می‌دهد آینده جهان آینده وحی، دین و قرآن است و این مهم می‌بایست به خوبی در جامعه تبیین شود.

امام‌جمعه قزوین در پایان گفت: رسالت نبی مکرم اسلام(ص) بر خلاف پیامبران پیشین، همه مردم جهان را در برمی‌گیرد و ما نیز به‌عنوان پیروان این مکتب می‌بایست برنامه‌ریزی‌هایمان در تمام بخش‌های دین و مهدویت بر این محور صورت بگیرد و توجه داشته باشیم که پیامبر ما رسالتی جهانی داشت.