در پیام تبریک نوروزی رئیس هیئت مدیره اتحادیه کشوری موسسات قرآنی مطرح شد
فعالیت مؤسسات قرآنی مردمی را جدی‌تر بگیرید

پیام تبریک نوروزیبه گزارش ایکنا، مرتضی طلایی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت طی پیامی، فرارسیدن ایام عید باستانی نوروز را تبریک گفت. در بخشی از این پیام آمده است؛

«در سال 1400 با استقرار دولت سیزدهم، جوانه‌های امید برای توجه بیشتر و جدی‌تر به جامعه قرآنی در بین همکاران ما رویش داشت و تلاش مضاعفی را برای پیگیری حل مشکلات مؤسسات قرآنی، مسائل بیمه‌ای و مالیاتی و موارد مشابه و همچنین واگذاری فعالیت‌های بخش مردمی ـ قرآنی به مجموعه‌ها انجام و پشتیبانی که توسط دستگاه‌های ذی‌ربط حاکمیتی باید از مؤسسات صورت گیرد، دنبال شد.

امیدواریم در سال 1401 این تلاش‌ها به ثمر بنشیند و با پیگیری‌های انجام شده، شاهد رفع مشکلات و چالش‌های بخش مردمی امور قرآنی باشیم.

از همین جا از همه مدیران و خدمتگزاران جامعه قرآنی و همکاران در اتحادیه‌های استانی، مؤسسات و تشکل‌های مردمی تشکر می‌کنم و از مدیران و کارگزاران حوزه قرآن، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تقاضا دارم، بخش مردمی امور قرآنی را جدی بگیرند و توجه بیشتری به آن داشته باشند.

امروزه انتظارات جامعه قرآنی از دولت سیزدهم و کارگزاران آن، توجه عملی و اجرایی به رفع مشکلات جامعه قرآنی است.