اینستاگرام در ادامه حذف کردن پستهای ضد اسرائیلی و آمریکایی، این بار نیز کلیپ سخنان هاشم الحیدری با عنوان «اسرائیل نابود شدنی است» را از صفحه رسمی مسجد مقدس جمکران پاک کرد.

به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدهاشم الحیدری مهدییاور سال در بخشی از سخنرانی خود در مراسم نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران اعلام کرد: تعجیل فرج در این است که ما اجازه ندهیم که آمریکا در کشورهایمان دخالت کنند و او را از منطقه اخراج کنیم. این وعدهای است که امام خامنهای و سید حسن نصرالله به ما دادند که انشاءالله آمریکا و اسرائیل سقوط خواهد کرد و در این مسجد مقدس جمکران و نیمه شعبان قول میدهیم که انشاءالله بهزودی در قدس نماز خواهیم خواند.
اینستاگرام در ادامه پاک کردن پستهای ضد اسرائیلی و آمریکایی، این بار نیز کلیپ سخنان هاشم الحیدری با عنوان «اسرائیل نابود شدنی است» را از صفحه رسمی مسجد مقدس جمکران به نشانی jamkaran_ir پاک کرد.