اجرای ۳۰ شب «فرصت بندگی» در قزوین

فرصت بندگی در قزوین

حجت‌الله مددخانی، مسئول هیئت رزمندگان اسلام، در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین اظهار کرد: با توجه به این‌که ماه مبارک رمضان ماه دعا و نیایش و مناجات با خداست، هیئت رزمندگان اسلام با همکاری مسجد امام حسن‌عسکری (ع) واقع در شهرک کوثر و هیئت عاشورا برنامه‌هایی را برای شب‌های این ماه مبارک تحت‌عنوان «فرصت بندگی» تدارک دیده است.

وی ادامه داد: در این مسجد سی شب برنامه مناجات با خدا از ساعت ۲۳:۳۰ به مدت ۲ ساعت همراه با قرائت قرآن، سخنرانی و قرائت ادعیه‌ ماه مبارک مانند دعای افتتاح، ابوحمزه ثمالی و مناجات خمس عشر امام سجاد(ع) برگزار خواهد شد.

مسئول هیئت رزمندگان اسلام بیان کرد: در کنار این برنامه‌ها، مهد حسینی نیز برای کودکان و نونهالان برقرار است و خانواده‌ها می‌توانند ضمن استفاده از برنامه‌ها، فرزندان خود را به مهد بسپارند تا برای آنان نیز با حضور مربیان برنامه‌های فرهنگی اجرا شود.