جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد:
درماندگی رژیم صهیونیستی از رویارویی با مقاومت

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: عبد اللطیف القانوع، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد: رژیم صهیونیستی در برابر مبارزان فلسطینی، وضعیت نابسامانی دارد.

القانوع به خبرگزاری شهاب گفت: تهدیدهای مداوم نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دستورات وی به فرماندهان ارتش این رژیم مبنی بر تعقیب و کشتار مردم فلسطین در کرانه باختری، نشانگر شکست و ورشکستگی است.

وی با بیان اینکه ارتش صهیونیست در برابر ایستادگی و شجاعت مردم فلسطین، شکست خورده است، تصریح کرد: اضافه کردن 40 کیلومتر دیگر به دیوار حائل در کرانه باختری، نشان دهنده سیاست تبعیض‌آمیز و کینه‌توزانه این رژیم علیه مردم فلسطین است.

سخنگوی حماس با تأکید بر اینکه ساخت دیوار، مصادره اراضی و محاصره اقتصادی مردم فلسطین، برای رژیم صهیونیستی، امنیت به همراه نخواهد داشت، تأکید کرد: این مسئله در برابر مبارزات ملت فلسطین راه به جایی نخواهد برد.

القانوع بیان کرد: رفتار خصمانه رژیم صهیونیستی با ملت فلسطین و جنایات شنیع آن علیه غیر نظامیان، چهره جنایتکارانه ارتش و فرماندهان این رژیم را نشان داد؛ فرماندهانی که دست به اعدام میدانی غیر نظامیان فلسطینی می‌زنند.

وی در پایان تأکید کرد: اقدامات تبعیض‌آمیز و جنایات ارتش رژیم صهیونیستی، با ایستادگی و مقابله مردم فلسطین پاسخ داده خواهد شد و نخواهد توانست اراده ملت فلسطین را در هم بشکند.

در همین ارتباط، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی شامگاه یکشنبه با اشاره به احتمال جنگ با تل‌آویو، تاکید کرد: مقاومت فلسطین تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهد داد پیش‌روی و جرائم رژیم صهیونیستی در اردوگاه جنین ادامه پیدا کند.

النخاله با بیان اینکه مقاومت در آستانه یک جنگ با دشمن در ماه رمضان است، تصریح کرد: تصمیمات غزه برای مواجهه و پاسخ به جرائم صهیونیست‌ها به نیروهای مقاومت واگذار شده و آن‌ها هیچ‌گاه اهالی شهرهای جنین و قدس و کل فلسطین را ناامید نمی‌کنند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی افزود: به هر قیمتی اجازه نخواهیم داد تجاوزات اسرائیل در شهر جنین تداوم یابد؛ اسرائیلی‌ها باید بفهمند ما برای دخالت و حمایت از ملتمان در نوار غربی و قدس دست‌بسته نیستیم.

النخاله در پایان ضمن اشاره به اینکه هم‌اکنون منطقه جنین مورد توجه ویژه نیروهای سرایاالقدس و کتائب الأقصى است، بیان کرد: امکانات مقاومت محدود است اما پیامدهای سنگینی برای رژیم صهیونیستی خواهد داشت.