نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن:
از آرمان فلسطین حمایت می‌کنیم

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، بن حبتور تأکید کرد: این برگزاری این کنفرانس اقدام مهمی در راستای حمایت آرمان و مقاومت فلسطین است. وی تصریح کرد: یمن امروز نقشی محوری در دفاع از آرمان فلسطین دارد و نمی‌تواند این آرمان را رها کند.  

 نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما از طریق برگزاری این کنفرانس بر مخالفت خود با عادی‌سازی روابط برخی از کشورهای عربی با دشمن صهیونیستی تأکید و اعلام می‌کنیم که مسئله فلسطین همچنان موضوع پویای جامعه عربی و اسلامی است.

ضیف الله الشامی، وزیر اطلاعات دولت نجات ملی یمن نیز تصریح کرد: برگزاری این کنفرانس از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که اکنون در مرحله حساسی قرار داریم که مستلزم تشدید تلاش‌ها در حمایت از بیت‌المقدس است.

الشامی تأکید کرد: مسئله فلسطین موضوعی اساسی برای مسلمانان است و تمایل برخی رژیم‌های عربی به سمت سازش با رژیم صهیونیستی نمی‌تواند این واقعیت را مخدوش کند.