فراخوان امضای طومار محکومیت اهانت به قرآن در سوئد

فراخوان امضای طومار محکومیت اهانت به قرآن در سوئدبه گزارش ایکنا؛ در این فراخوان آمده است: در روزهاى اخیر شاهد تكرار عمل شنیع و  مشمئزكننده اهانت به قرآن كریم و آتش‌زدن این كتاب مقدس در شهرهاى مختلف كشور سوئد بوده‌ایم.

 متأسفانه این اقدام غیر انسانى على‌رغم اعلام هشدار و انزجار عموم مسلمانان، اتحادیه‌ها و مراكز اسلامى سراسر سوئد و دیگر كشورها، همچنان از سوى تعداد اندكی افراد معلوم‌الحال در حال تكرار است.

تحریک احساسات مسلمانان و پیروان دین مبین اسلام و به سخره گرفتن كتاب مقدس آنان به سود هیچ گروه و جامعه‌اى نخواهد بود و با اصل احترام متقابل اعتقادات انسان‌ها منافات دارد.

 به همین منظور مرکز اسلامی امام علی(ع) در سوئد، از عموم مسلمانان و پیروان و دوستداران کلام وحی و طرفداران احترام متقابل به عقاید و ادیان یکدیگر، دعوت می‌نماید طومار در محکومیت این عمل زشت و ناپسند را امضا کنند.

این طومار قرار است به تعدادی از نمایندگان پارلمان سوئد، مدیر سازمان دولتی حمایت از مراکز دینی سوئد (اس اس تی) و دپارتمان فرهنگ تحویل داده شود.

برای امضای طومار روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.mittskifte.org/petitions/fordom-koranbranningen