برگزاری کرسی‌های تلاوت رضوی در مساجد هرمزگان

یوسف جعفرزاده قاری ممتاز هرمزگان و دبیر کانون قرآن دفتر خدمت رضوی در این استان

یوسف جعفرزاده، دبیر کانون قرآن دفتر خدمت رضوی در هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا از هرمزگان، اظهار کرد: کرسی‌های تلاوت رضوی به همت کانون قرآن دفتر خدمت رضوی در هرمزگان از امروز، 31 اردیبهشت‌ماه به‌صورت هفتگی در مساجد بندرعباس برگزار می‌شود.

وی افزود: در ابتدا این طرح به‌صورت هفتگی در پنج مسجد بندرعباس با حضور 20 قاری ممتاز استان هرمزگان اجرا می‌شود و در ادامه به لیست مساجدی که این کرسی‌های تلاوت در آن‌ها برگزار می‌شود و همچنین قاریان خادم این طرح اضافه خواهد شد.

دبیر کانون قرآن دفتر خدمت رضوی در هرمزگان تصریح کرد: کرسی تلاوت رضوی، شنبه‌ها در مسجد امام جعفر صادق(ع) نخل ناخدا و مسجد امام رضا(ع) کوی ملت، دوشنبه‌ها در مسجد مهدی موعود(ع)، سه‌شنبه‌ها در مسجد علی بن ابیطالب(ع) داماهی و چهارشنبه‌ها در مسجد امام زین‌العابدین(ع) بندرعباس بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

جعفرزاده در پایان هدف از برگزاری کرسی‌های تلاوت رضوی در هرمزگان را ایجاد پایگاه‌های قرآنی در مساجد در راستای پیروی از منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و ارتقای فرهنگ تلاوت قرآن کریم دانست و یادآور شد: در آینده‌ای نزدیک این طرح در تمامی شهرستان‌های استان اجرا خواهد شد.