برگزاری دوره ضمن خدمت کارمندان یزدی با موضوع «مهدویت»

برگزاری دوره ضمن خدمت ویژه کارمندان یزدی با موضوع «مهدویت»به گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی، رئیس ستاد اقامه نماز استان یزد، امروز، 10 خردادماه در جلسه‌ای با حضور مدیران بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) و مسئولان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت در حوزه نماز ویژه کارمندان اظهار کرد: خوشبختانه اکثر کارمندان این دوره‌ها را گذرانده‌اند و ایجاد کدهای جدید با موضوع مهدویت با همکاری بنیاد مهدی موعود(عج) استان پیگیری می‌شود.

محمود رستگاری، مدیر بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد نیز در این نشست گفت: سابق کد دوره‌ای با عنوان «حکومت مهدوی و وظایف منتظران» برای کارمندان دولت تعریف شده بود و کارمندان تعدادی از ادارات در این دوره شرکت کرده و همچنان شرکت می‌کنند اما با توجه به موضوع مهم مهدویت خواستار اضافه کردن دوره‌های بیشتر با این موضوع هستیم.

وی افزود: با توجه به وضعیت فرهنگی جامعه و تلاش‌های دشمن برای به انحراف کشیدن ذهن و اعتقادات مردم باید با روش‌های نرم و غیرمستقیم باورها و اعتقادات را به مردم منتقل کرد.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) استان یزد بیان کرد: سه دوره با موضوعات «سبک زندگی منتظرانه»، «دوره آخرالزمان، تهدیدها و فرصت‌ها »و «مهدویت، انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب» مدنظر ما است که اکنون یکی از این دوره‌ها برای کارمندان دولت برگزار خواهد شد.

رستگاری با اشاره به وضعیت کرونا در جامعه گفت: با توجه به پربازده‌تر بودن دوره‌ها به صورت حضوری، می‌توان دوره‌ها را به صورت حضوری برگزار کرد.

جلال عرب خردمند، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد نیز در این نشست ضمن مهم شمردن موضوعات فرهنگی و به ویژه موضوع مهدویت بیان کرد: بحث آموزش کارمندان دولت نظام‌مند شده‌ است و هر دوره‌ای کدمصوب دارد اما بعضی دوره‌های خاص با پیشنهاد نهاد مربوطه و اخذ مجوز از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار خواهد شد. زمینه آموزش در دستگاه‌ها فراهم است و شرکت در این دوره‌ها نیز در ارزیابی دستگاه‌ها لحاظ می‌شود و در این ارزیابی مباحث مهدویت نیز گنجانده شده‌ ‎است.

عرب خردمند اضافه کرد: تاکنون اکثر دوره‌ها به صورت مجازی برگزار شده‌ است اما می‌توانیم در صورت صلاحدید مسئولان بنیاد مهدی موعود(عج) و اندیشیدن تمهیدات لازم به صورت حضوری برگزار کنیم.

فهیمه قانع، سرپرست مدیریت آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری استان یزد نیز در این نشست پیشنهاد داد: در صورت فراهم بودن شرایط، دوره‌ها در مرکز استان به صورت حضوری و بقیه شهرها و ادارات به صورت مجازی برگزار شود.