حمایت‌ از دارالقرآن‌ها تنها در صدور گواهینامه خلاصه نشود

دارالقرآن فاطمه‌زهرا(س) خرم‌آبادزهرا علی‌پور، مسئول دارالقرآن فاطمه‌زهرا(س) خرم‌آباد در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به اینکه بیش‌ از 15 سال از فعالیت این دارالقرآن می‌گذرد، گفت: دارالقرآن فاطمةالزهرا(س) خرم‌آباد از سال 86 فعالیت خود را زیر نظر اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با هدف رضایت خداوند و بهره‌گیری از تعالیم معنوی قرآن در محله جهانگیرآباد خرم‌آباد آغاز کرده است.

وی افزود: یکی از اهداف دیگر ما این بود که قرآن را یاد گرفته و به دیگران نیز بیاموزیم که خداوند توفیق داد فعالیت این خانه قرآن را از منزل خود آغاز کرده و در حال حاضر نیز ادامه داشته باشد.

علی‎پور با اشاره به اینکه در حال حاضر فعالیت‌های دارالقرآن فاطمةالزهرا(س) خرم‌آباد در روزهای شنبه و دوشنبه در مسجد امام هادی(ع) و روستای سه‌شنبه در محله جهانگیر‌آباد برگزار می‌شود، ادامه داد: علاوه بر آموزش قرآن و برگزاری جلسات خانگی قرآن، دوره‌های روخوانی، روانخوانی و تجوید نیز برای رده‌های سنی مختلف برگزار می‌شود.

مسئول دارالقرآن فاطمه‌زهرا(س) خرم‌آباد با انتقاد از عدم حمایت از دارالقرآن‌ها و جلسات خانگی قرآن، ادامه داد: حمایت‌های دولتی فقط محدود به صدور یک کارنامه پایان دوره برای قرآن‌آموزان خانه‌های قرآن شده است و هیچ‌گونه حمایت مالی و اعتباری از خانه‌های قرآن صورت نمی‌گیرد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات تفسیر موضوعی و جزء‌خوانی قرآن در ماه مبارک رمضان و فعالیت‌های خیرخواهانه و حضور فعال خانه قرآن فاطمةالزهرا(س) خرم‌آباد در طرح «مواسات و همدلی»، بیان کرد: در ایام کرونا با همکاری اعضای این خانه قرآن، بسته‌های معیشتی تأمین و بین افراد نیازمند منطقه توزیع شده است.

مسئول خانه قرآن فاطمةالزهرا(س) خرم‌آباد با تأکید بر لزوم ایجاد یک حسینیه یا فضای قرآنی برای منطقه جهانگیرآباد خرم‎آباد، اضافه کرد: در حال حاضر کلاس‌های این دارالقرآن در مسجد امام هادی(ع) به فاصله دورتر از منطقه جهانگیرآباد تشکیل می‌شود و گاهی مشکلاتی در این راستا به‌وجود می‌آید.

وی با اشاره به عدم حمایت مسئولان از بیمه فعالان قرآنی، تصریح کرد: در جلسات خانه قرآن فاطمةالزهرا(س) خرم‌آباد ۶۰ نفر و در کلاس‌های تابستان امسال آن ۴۰ نفر در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در رشته‌های تجوید، روخوانی و قرائت حضور دارند.