تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی توسعه گردشگری روستای باب‌ هویز زرند

تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی برای تقویت گردشگری روستای باب‌ هویز زرند

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، محمد اسلامی، مدیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زرند با اشاره به اینکه جشنواره‌ها موجب توسعه گردشگری و رونق اقتصادی روستاها می‌شود، گفت: اعتباری معادل یک میلیارد ریال از سوی فرمانداری شهرستان زرند برای تقویت صنعت گردشگری روستای باب‌ هویز تخصیص یافت.

وی گفت: با توجه به آب و هوای مطبوع این شهرستان و وجود باغ‌های مختلف میوه در آن، کشاورزان هرساله هنگام چیدن و برداشت محصولاتشان با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند که حضور دلالان در این منطقه از آن جمله است.

اسلامی ادامه داد: دلالان با ورود به این منطقه محصولات کشاورزان و خرده مالکان را با کمترین قیمت خریداری می‌کنند که این موضوع موجب نارضایتی باغداران و کشاورزان می‌شود بنابراین طی نشستی که با فرماندار، دادستان و رئیس اداره راهداری و حمل ونقل شهرستان زرند و بخشدار مرکزی برگزار کردیم مقرر شد جشنواره‌های متعددی در روستاهای این شهرستان برگزار شود که علاوه‌بر فروش محصولات باغی و صنایع‌دستی قدمی در زمینه رونق اقتصادی خانواده‌ها و همچنین توسعه گردشگری این روستاها نیز برداشته شود.

مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زرند با اشاره به اینکه روستای درخیز یک روستای گردشگری بکر است، گفت: در فصل تابستان برخی افراد با عنوان گردشگر وارد این روستا می‌شوند و با رفتارهای نامناسب و غیر اخلاقی موجب ناراحتی و نارضایتی اهالی این روستا می‌شوند و ضرورت دارد گردشگرانی که وارد مناطق گردشگری می‌شوند نسبت به شئونات آن منطقه مسئولیت‌پذیر باشند و دیگر شاهد این اتفاقات ناخوشایند نباشیم.

وی بیان کرد: خوشبختانه پس از برگزاری هر جشنواره‌ای شاهد پیامدهای خوبی همچون زیباسازی ورودی و آماده‌سازی مسیر جاده‌‌ها در روستاها توسط راهداری، آموزش کشاورزان توسط کارشناسان جهادکشاورزی، جابجایی تیرهای برق توسط اداره برق، ایجاد واحدهای بوم‌گردی و دهکده‌های گردشگری، جذب سرمایه‌گذاران و ثبت ملی تعدادی آثار در روستاهای هدف هستیم که باید در این زمینه از مردم و دستگاه‌هایی مانند دادستانی و دادسرای انقلاب، دادگستری، بخشدار مرکزی، منطقه انتظامی و ادارات شهرستان قدردانی کرد.