نشست‌های ارتقای سطح حافظان قرآن در البرز برگزار می‌شود

نشست‌های ارتقای سطح حافظان قرآن

جواد ملازاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز  در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: یکی از طرح‌های مشترک قرآنی که با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و به همت اتحادیه‌ مؤسسات قرآن و عترت البرز و مؤسسه پیروان مشکات قرآن و عترت برگزار می‌شود، نشست‌های ماهانه ارتقای سطح حفاظ ویژه اساتید و حافظان 10، 20 و 30 جزء قرآن است.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای سطح مهارت حافظان و اساتید قرآنی، گفت: این نشست‌ها با هدف مهارت‌افزایی و تعیین ارتقای سطح در مرحله حفظ، تدریس و آموزش حفظ قرآن برگزار می‌شود.

ملازاده با اشاره به اینکه یکی از بهترین مؤسسات قرآنی در حوزه حفظ قرآن، مؤسسه پیروان مشکات قرآن و عترت است، بیان کرد: این مؤسسه از حضور اساتید خوب بین‌المللی بهره‌مند است و در حوزه حفظ به‌صورت ویژه فعالیت می‌کند.

این مسئول افزود: در همین راستا نشستی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی محمدی، مدیرعامل مؤسسه پیروان مشکات قرآن و عترت(ع) و امام‌جمعه شهر کوهسار و مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآن و عترت و اینجانب برگزار شد.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز تصریح کرد: پیشنهاد تشکیل این نشست‌ها از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی البرز مطرح شد که با حمایت و نظارت اداره امور قرآنی و تعیین اساتید این طرح با همکاری مؤسسه پیروان مشکات قرآن و عترت، انجام می‌شود.

وی توضیح داد: این نشست‌های یک روزه با حضور اساتید بین‌المللی حفظ قرآن در سطح استان و در قالب کارگاهی و با محوریت رفع اشکال و ارائه شیوه‌های نوین حفظ به علاقه‌مندان و حفاظ برگزار می‌شود.