پویش «یک وعده با علی» در استان اردبیل برگزار می‌شود

مهدی اصلانی مسئول مجمع جهادگران بسیج اردبیلمهدی اصلانی‌زاویه، مسئول مجمع جهادگران استان اردبیل، در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور، پویش «یک وعده با علی» با محوریت اطعام نیازمندان و خدمت‌رسانی محلی در سراسر استان اردبیل اجرایی می‌شود.

وی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام گرفته، این پویش مردمی در عید سعید غدیر خم با مشارکت بنیاد علوی، گروه‌های جهادی و مردمی، بسیج سازندگی و خیرین در سراسر استان اردبیل اجرایی می‌شود.

مسئول‌ مجمع جهادگران استان اردبیل تصریح کرد: در قالب این پویش با رعایت پروتکل‌های بهداشتی غذای گرم پخت و به عشق امام علی(ع) و برای گرامیداشت عید بزرگ غدیر خم، در مناطق محروم استان در بین نیازمندان توزیع می‌شود.

اصلانی افزود: با توجه به اینکه در روایات نسبت به اطعام در غدیر تأکید ویژه‌ای شده و در واقع اوج قضیه سفره‌داری گره‌خورده با غدیر است، این سنت حسنه با استقبال خوب گروه‌های جهادی و مردمی مواجه می‌شود‌.

وی گفت: گروه‌های جهادی، در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم هستند و بر خود وظیفه می‌دانند با خدمت‌رسانی به محرومین، مناسبت‌های مذهبی را نیز گرامی بدارند و در روز عید غدیر هم شاهد فعالیت‌های چشم‌گیر و فاخر گروه‌های جهادی استان خواهیم بود.