حجت‌الاسلام شفیعی، تکیه دانشگاه در بحران‌ها بود

محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

به گزارش ایکنا از خوزستان، محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در آیین بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، رئیس فقید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان که امروز، 3 مرداد در دانشکده ادبیات دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی گفت: ایشان خدمات شایانی به مجموعه دانشگاهی و کل مردم استان ارائه کردند.

وی خاطرنشان کرد: وجود ایشان برکتی از برکات علمای اسلام و نظام ولایت فقیه در کشور  بود و ایشان نمایی از این ولایت دینی و شیعی را به بهترین وجه در دانشگاه‌ها نشان دادند. توانمندی‌های فراوانی در وجود ایشان بود که پرورش در خاندان علمی و دینی و ریاضت‌ها و تلاش‌های فردی ایشان، مشخصات انحصاری و ویژه‌ای را به ایشان داده بود. حجت‌الاسلام و المسملین شفیعی، شبیه بارانی بود که به آسمان خوزستان و به ویژه دانشگاهیان می‌بارید.

سرمست با بیان اینکه راه و منش و روش ایشان و شاگردان‌شان در استان و دانشگاه حاکم است، افزود: در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، نزدیک‌ترین و شبیه‌ترین فرد به ایشان حجت‌الاسلام عادلی‌نژاد است که مسئولیت ریاست نهاد استان را پذیرفت و انتخاب بجا و شایسته‌ای است. حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی با وجود خود، تنش‌هایی که در دانشگاه به وجود می‌آمد، با درایت، اشراف علمی و سیاسی حل می‌کردند. در همه بحران‌ها برای همه تکیه‌گاه بود و دانشگاه‌ها به سبب وجود با برکت ایشان این بحران‌ها را به خوبی و با سربلندی طی می‌کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز خاطرنشان کرد: امیدوارم با انتخاب فرزند ایشان که همان ویژگی‌ها را در محضر پدر و پدربزرگ آموخته است، دانشگاه از سیره علمی، سیاسی‌ و رفتاری ایشان بهره‌مند شود.

گفتنی است، در این آیین، حجت الاسلام عادلی نژاد، به عنوان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان و دانشگاه شهید چمران و حجت‌الاسلام سید محمد مهدی شفیعی، به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  معارفه شدند.