قیام سیدالشهدا (ع)؛ نهایت بینش دینی و سیاسی

عزاداری محرم

به گزارش ایکنا کردستان، حجت‌الاسلام مسعود محمدی، استاد حوزه علمیه کردستان امروز، 16 مردادماه در مراسم عزای حسینی که با حضور طلاب و روحانیون سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در طول تاریخ اسلام علما، روحانیون و طلاب همواره یکی از زمینه‌های توسعه و انتقال مفاهیم دینی بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان دین اسلام امروز نسبت به گذشته بسیار حیله‌گرتر و مکارتر شده‌اند، افزود: هرچه به سمت جلو حرکت می‌کنیم وظیفه روحانیون و طلاب بیشتر و حساس‌تر می‌شود لذا باید ضمن داشتن تعهد به وظیفه خود دارای علم و بصیرت باشند.

استاد حوزه علمیه کردستان بصیرت را موتور محرکه جامعه اسلامی دانست و بیان کرد: خروجی دینداری بدون بصیرت وهابیت، بهائیت، القاعده و داعش می‌شود، بصیرت به مانند چشم عقل برای انسان کار می‌کند و زمانی که این امر محقق نشود، انسان هرچه هم به سمت دین گرایش داشته باشد، منحرف می‌شود و در دام گروه های تندرو گرفتار خواهد شد.

وی قیام سیدالشهدا (ع) را نهایت بصیرت و بینش دینی و سیاسی دانست و گفت: امام حسین(ع) با علم و آگاهی کامل قدم در راهی گذاشت که اسلام را بیمه کرد، بصیرت امام علیه السلام و یارانش باعث شد که جبهه‌ای جدید در برابر دینداری بدون بصیرت شکل گرفته، لذا می‌توان گفت که عاشورا معلول بصیرت دینی است.

حجت‌الاسلام محمدی افزود: با این وجود همانگونه که در تاریخ آمده است ده‌ها هزار مسلمان دیندار ولی بی‌بصیرت در مقابل ۷۲ مسلمان با بصیرت قرار گرفتند و واقعه عظیم عاشورا به وقوع پیوست که همه اینها باید برای ما درس بصیرت‌افزایی باشد.

وی در پایان یادآور شد: در مجالس عزای امام حسین (ع) باید بتوانیم کسب فیض کنیم، فیض یعنی اینکه در این شب‌های بزرگ بصیرت دینی و سیاسی خود را افزایش دهیم تا بهتر بتوانیم از اسلام و انقلاب پاسداری کنیم.