تأکید رهبران جهاد اسلامی و حماس بر اتحاد مقاومت

به گزارش ایکنا به نقل از العهد، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و زیاد النخاله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی شامگاه دوشنبه، 17 مرداد در یک تماس  تلفنی بر شکست راهبرد دشمن برای شکستن اراده مردم  فلسطین و ایجاد اخلال در اتحاد مقاومت تأکید کردند.

رهبران جهاد اسلامی و حماس ضمن درود به روح شهدای گروهان‌های القدس و مردم فلسطین که در جریان تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند، تأکید کردند: خون پاک این شهیدان چراغی خواهد بود که راه مقاومت و پایداری را روشن نگه می‌دارد.  

هنیه و النخاله در زمینه نبرد اخیر با اشغالگران و پیامدهای این نبرد و همچنین راه‌های تقویت مقاومت و همکاری در این زمینه بحث و گفت‌وگو کرده و اقدامات مکمل گروه‌های مقاومت در نبرد اخیر را ستودند. این دو رهبر مقاومت همچنین، از استواری مردم کرانه باختری و مقاومت دلیرانه آنها و همچنین تلاش‌های سیاسی صورت گرفته در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی تقدیر کردند.

اسماعیل هنیه و زیاد النخاله در پایان گفت‌وگوی خود توافق کردند به‌زودی نشستی در سطح رهبران میان حماس و جهاد اسلامی برگزار کنند. این نشست به بررسی تحولات سیاسی و میدانی و همچنین راهبرد آینده مقاومت اختصاص خواهد داشت.