قاری مصری که یاد عبدالباسط را زنده می‌کند + تلاوت

به گزارش ایکنا به نقل از صدی البلد، شیخ محمدی بحیری عبدالفتاح در گفت‌و‌گوی تلفنی با برنامه «90 دقیقه» شبکه ماهواره‌ای «المحور» مصر گفت: تلاش می‌کنم هنگام تلاوت، احکام تجوید و قرائت را به خوبی رعایت کنم؛ چرا که به نظر من معیار اصلی تلاوت صحیح قرآن، رعایت احکام تجوید است.

وی افزود: تلاوت را از 15 سالگی آغاز کردم و هم‌دوره شیخ عبدالباسط عبدالصمد، ابوالعینین شعیشع، محمد علی البناء، مصطفی اسماعیل و منشاوی بودم و چیزهای زیادی از آنان آموختم.

شیخ محمد بحیری عبدالفتاح تصریح کرد: از همان کودکی قرآن را در مکتبخانه آموختم و احکام تجوید و ترتیل را یاد گرفتم.

این قاری مصری همچنین بیان کرد: ما قاریان ممتازی داریم که به آنان افتخار می‌کنیم و آنچه در قرائت مهم بوده این است که یک قاری قبل از هر چیز باید رعایت‌کننده احکام تجوید و تلاوت باشد.

{$sepehr_media_2621267_400_300}