بسیج دغدغه‌ای جز خدمت ندارد

اعلایی استاندار قزوین

به گزارش ایکنا از قزوین، محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین، سه‌شنبه، هشتم شهریور در رزمایش سراسری اعزام گروه‌های جهادی و دهمین یادواره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای کارمند استان قزوین که در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: قزوین استانی پیشگام در تربیت چهره‌هایی شاخص ملی و فراملی بوده و هست.

وی گفت: شهید رجایی، شهیدی گرانقدر و صاحب سبک برای کشور و همواره الگویی شایسته برای مدیران فعلی است. ساده‌زیستی و خدمت به مردم بر اساس احادیث و منابع دینی عنصری شاخص و الگویی بارز از این شهید بوده است.

اعلایی با اشاره به هفته دولت افزود: فعالیت‌های دولت در یک سال گذشته تا حدودی رضایت شهرندان را به دنبال داشته؛ چراکه مردمی‌سازی رکن حاکمیت در جامعه و از سیاست‌های دولت سیزدهم است.

استاندار قزوین تصریح کرد: روند اداره امور کشور در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاست خارجی، امنیتی و بهداشتی دولت سیزدهم با دوره یک‌ساله در دولت‌های سابق قابل مقایسه نیست.

وی افزود: کسانی‌ که به تحول مثبت از ناحیه دولت امید دارند واقف باشند که انسان‌هایی با انگیزه، جوان، نخبه و خدوم در مناصب قرار گرفته‌اند تا خواسته‌های ولی نعمتان خود را به اجابت برسانند.

اعلایی در پایان گفت: میز خدمت بسیج و سپاه انقلاب اسلامی، امروز مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور را به‌عنوان بسیجی پشت میز ارباب رجوعان قرار داده و این حرکت نشان از آن است که بسیج دغدغه‌ای جز خدمتگزاری ندارد.