جشن پایان الفبای قرآن‌آموزان خانه قرآن مبین زنجان برگزار شد

جشن پایان الفبای قرآن‌آموزان

هادی عابدزاده مدیر خانه قرآن مبین زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: جشن پایان الفبای کلاس قرآن، به مربیگری مریم حیدری با حضور قرآن آموزان و اولیا در خانه قرآن مبین زنجان برگزار شد.

وی با بیان اینکه رویکرد قرآنی، نیاز اساسی جامعه کنونی است و مراکز قرآنی نقشی بی‌بدیل و سرنوشت‌ساز در تحقق این رویکرد دارند، ادامه داد: در شرایط فعلی که دشمن هجوم همه جانبه‌ای به فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی دارد، انس با قرآن‌کریم به ویژه در بین کودکان و نوجوانان و جوانان می‌تواند تهدیدات دشمن را خنثی کند.

این فعال قرآنی با تاکید بر ضرورت حاکمیت ارزش‌های قرآنی در خانواده‌ها، متذکر شد: در همین راستا خانه قرآن مبین با برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن برای کودکان سعی دارد فرهنگ قرآنی را در بین خانواده‌ها و فرزندان رواج دهد.

عابدزاده با اشاره به برگزاری جشن پایان الفبای قرآن‌آموزان خانه قرآن مبین زنجان، تصریح کرد: در این برنامه اولیای قرآن‌آموزان با مدیر و مربیان خانه قرآن نیز دیدار کردند و جلسه پرسش و پاسخ تربیتی نیز با حضور اولیا برگزار شد.

این فعال قرآنی خاطرنشان کرد: در پایان نیز تصمیم بر این شد که جلسات تربیت فرزند برای اولیای قرآن آموزان در مکان خانه قرآن مبین و با حضور اساتید مجرب برگزار شود.