مقابله با مخلان نظم و امنیت، مطالبه مردم است

دیدار کارکنان فراجا شهرستان اقلید با امام جمعهبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صادق طالبی، امام جمعه اقلید امروز، 6 مهرماه در دیدار با فرمانده و جمعی از کارکنان فراجا این شهرستان گفت: پلیس با فداکاری، شهادت و حضور در صحنه‌های مختلف برای حفظ امنیت و آرامش مردم تلاش می‌کند.

وی از خدمات ارزنده و تلاش‌های پلیس در راستای امنیت بخشی و برقراری نظم در سراسر کشور و این شهرستان تقدیر کرد، افزود: کارکنان انتظامی محبوبیت ویژه‌ای بین مردم دارند.

طالبی گفت: پلیس مقتدر در آشوب‌ها و اقدامات هنجارشکنانه اخیر اجازه عرض اندام به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهد و این مطالبه به حق مردم از کارکنان خدوم و زحمتکش فراجا است.

در ادامه مراد صارمی، فرمانده انتظامی اقلید نیز با قدردانی از حضور گرم امام جمعه در جمع کارکنان پلیس، افزود: پلیس با تمام توان برای خدمتگزاری به مردم و ایجاد امنیت پایدار در جامعه تلاش می‌کند و در این راستا از هیچ گونه تلاشی فروگذار نیست.