آیت الله قاسم: مقاومت راه مقابله با توطئه دشمنان است

به گزارش ایکنا از بحرین، آیت الله شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین امروز چهارشنبه در صفحه شخصی خود در توئیتر در محکومیت سیاست‌های آل خلیفه نوشت: به نام تسامح دینی و با اتخاذ عنوان‌های فریبنده، دست به تحریف دین می‌زنند و در یک طرح سیاسی ثابت، انسان و سرزمین را فروخته و به دنبال ایجاد نسلی غرب‌زده و دشمن اسلام می روند.

وی افزود: راه حل در اراده پایدار مردم و مقاومت است.

پیش‌تر رهبر شیعیان بحرین در اوایل شهریور امسال از تصمیم حکومت بحرین برای احداث منطقه یهودی‌نشین در منامه به شدت انتقاد و اعلام کرده بود که این اقدام حکومت بحرین جنایت و ظلمی آشکار در حق مردم این کشور است.

آیت الله عیسی قاسم در بیانیه‌ای گفته بود که ساخت شهرک یهودی در منامه به معنای تغییر هویت ملی و اسلامی و عربی و همچنین تحریف تاریخ وطن و محو اسناد و شواهد از اصالت شهروندان اصلی بحرین و باز کردن درها به روی اشغالگران صهیونیست با همدستی رژیم آل خلیفه است.

وی همچنین مشارکت مردم در انتخابات را «از نظر عقل، دین و رفتار عقلایی مردود و غیرقابل قبول» دانسته و افزوده بود: در حال حاضر تلاش‌ها در راستای بی‌معنی کردن انتخابات، خالی‌کردن آن از هر گونه محتوا و معنا برای ملت و تبدیل آن به ابزاری برای حاکمیت فردی است.

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم گفته بود اگر پارلمان آینده قرار است نماینده حکومت بحرین باشد و نه مردم آن، این همه هیاهو و مغالطه انتخاباتی برای چیست؟ پس مردم را راحت بگذارید.

انتخابات پارلمانی بحرین قرار است اکتبر سال جاری در این کشور برگزار شود.