خدمت سربازی فرصت مناسبی برای کسب معرفت است

خدمت سربازی فرصت مناسبی برای کسب معرفت استبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام محسن حمزه‌صحیحی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه سردشت 7 مهر در همایش تجلیل از سربازان نمونه که در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سردار سپبهبد شهید حاج قاسم سلیمانی افتخار خود را سربازی برای ایران اسلامی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه، این موضوع گواه اهمیت و جایگاه برجسته مقام سربازی است، اضافه کرد: جوانان از این فرصت از لحاظ معنوی و معرفتی باید حداکثر استفاده را بکنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه سردشت با اشاره به اینکه، خدمت سربازی یک فرصت مغتنم و مناسب برای جوانان است، تا هویت خویش را پیدا کنند، ادامه داد: سربازان در این دوران طلایی از عمر خود همچون شهدا با خودشناسی و خودسازی از برهه‌های حساس زندگی با موفقیت عبور کنند.
حجت‌الاسلام حمزه‌صحیحی خاطرنشان کرد: دوره‌های مهارت‌آموزی در طول دوران خدمت برگزار می‌شود، که علاقه‌مندان با شرکت در دوره‌های فوق در رشته‌های مختلف کسب مهارت کنند، که این موضوع برای تامین مادی آینده‌ خود و خانواده‌شان نیز بسیار مفید است.