رسالت تبلیغات اسلامی در شرایط فعلی چیست

پورآرین مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین

به گزارش ایکنا از قزوین، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین یوسف پورآرین، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، شب گذشته ۱۶ مهر در دیدار با نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان تبلیغات به نسبت چند سال گذشته با تغییرات بسیار جدی همراه بوده و اکنون نیز در دوران تحولی قرار دارد. سازمان تبلیغات باید با به‌روزرسانی به یک سازمان تبیینی با حفظ رسالت تبلیغ تبدیل شود.

وی تأکید کرد: رسالت اصلی سازمان در شرایط فعلی جهاد تبیین با اولویت تمرکز بر روی بانوان و نوجوانان است. شرایط امروز جامعه نیز بیش از هر زمانی اهمیت جهاد تبیین برای بانوان و جوانان را مشخص کرده است.

این مسئول با اشاره به اینکه حمایت لازم در حوزه عفاف و حجاب و فرزندآوری در استان قزوین وجود ندارد، ادامه داد: علی‌رغم حمایت‌های اندک صورت گرفته اما برنامه‌های مختلفی در حوزه بانوان و با نگاه تبیینی برنامه‌ریزی شده است.

پورآرین در پایان گفت: باید به دنبال این باشیم که سازمان تبلیغات اسلامی به مرکز رشد و تعالی تبدیل شود که در نهایت نتیجه این فرایند شکل گیری جامعه‌ای مملو از نخبگان فرهنگی خواهد بود.