اقدام تحسین‌برانگیز کشیش مصری به مناسبت میلاد النبی(ص) + عکس

به گزارش ایکنا به نقل از الاهرام، یؤانس ادیب در این سنت که هر ساله آن را انجام می‌دهد، به توزیع شیرینی اقدام کرد تا تعامل و دوستی میان مسلمانان و قبطی‌ها(مسیحیان) در مصر را نشان داده و مشارکت در جشن‌های یکدیگر را زنده نگه دارد.

این کشیش مسیحی دیروز شنبه، 16 مهر در اداره همبستگی اجتماعی استان «بحر الاحمر» حضور یافت و شیرینی میلاد پیامبر(ص) را با هدف ایجاد فضایی شاد و نشان‌دادن همدلی و همبستگی خود با مسلمانان به مسئولان این اداره هدیه کرد.

وی هنگام توزیع شیرینی گفت: میلاد پیامبر(ص)، یک مناسبت مبارک است که در میان مسلمانان و مسیحیان مصر، محبت، مهربانی و خیر را به همراه دارد و فرصتی خوب برای مشارکت در جشن برادران مسلمان است.

این کشیش کاتولیک افزود: این امر نشانه تعامل و محبت در سرزمینی واحد و فضای همدلی میان برادرانمان در وطن و کشورمان است.

گفتنی است؛ ماه ربیع‌الاول، ماه گرامیداشت میلاد النبی(ص) در اقصی نقاط جهان است و امروز، 17 مهرماه برابر با 12 ربیع‌الاول سالروز میلاد پیامبر(ص) به روایت اهل سنت است؛ مسلمانان جهان این مناسبت را به شیوه‌های مختلف جشن می‌گیرند.

در ایران نیز به همین مناسبت برنامه‌ها و جشن‌های هفته وحدت برگزار می‌شود و این جشن‌ها از امروز، 17 مهر تا جمعه، 17 ربیع‌الاول برابر با 22 مهر ادامه دارد.