بیانیه جامعه اساتید حوزه‌های علمیه فارس در پی حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)

بیانیهبه گزارش ایکنا از فارس، در پی وقوع حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ(ع)، جامعه اساتید حوزه‌های علمیه فارس بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در این ایام که ایران اسلامی شاهد عربده کشی‌ها و هنجارشکنی‌های عناصری از اغتشاشگران آمریکایی و اسرائیلی است، داعشی‌های تکفیری و سربازان یزید نیز به کمک آنان آمدند و جمعی از هم‌وطنان بی‌گناهمان را در حرم مقدس شاهچراغ به شهادت رساندند یا مجروح کردند.

همه این اراذل و اوباش سر در آخور استعمار و استکبار دارند و به هدفی جز تباهی و فروپاشی ایران اسلامی نمی‌اندیشند ولی این بار نیز کور خوانده‌اند و همچون اسلاف بی خردشان آرزوی خود را به گور خواهند برد.

جامعه اساتید حوزه علمیه فارس این فاجعه بزرگ را به محضر رهبر فرزانه انقلاب و مردم شریف به خصوص بازماندگان این شهیدان تسلیت و تعزیت می‌گوید.