در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان؛
موکب فرهنگی منطقه ۱۳ به نام شهید دانش‌آموز برپا می‌شود

محمدهادی علی‌احمدی، شهردار منطقه 13 در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: به پشتوانه مردم ولایی، شهیدپرور و همیشه در صحنه ایران اسلامی راهپیمایی ۱۳ آبان امسال به صورت پرشورتر از همیشه برگزار خواهد شد.

وی در ادامه افزود: ملت ولایی و همیشه در صحنه این روز را پاس داشته و از انقلاب حفاظت کرده و دین خود را به انقلاب اسلامی و شهدای گلگون‌کفن ایران اسلامی ادا می‌کنند.

شهردار منطقه ۱۳ ادامه داد: در همین راستا موکب پذیرایی و فرهنگی منطقه 13 با ارائه خدمات فرهنگی، چکاپ سلامت، کارشناس و مبلّغ مذهبی، نمایش عروسکی، قاب عکاسی و پذیرایی میزبان شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی برپا خواهد بود.

علی‌احمدی بر لزوم آماده‌سازی محدوده و ارائه خدمات بهتر به شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان تأکید کرد و گفت: در همین راستا فضاسازی محدوده متناسب با این روز انجام شده و همکاری لازم با سایر دستگاه‌ها در راستای برگزاری هرچه بهتر این مراسم انجام شده است.

شهردار منطقه 13 تصریح کرد: موکب فرهنگی منطقه ۱۳ به نام شهید اسماعیل کرمی، شهید دانش‌آموز منطقه در مسیر راهپیمایی (تا نماز جمعه) در خیابان طالقانی از ساعت ۹ تا ساعت ۱۲ ظهر برپا می‌شود.