کنگره بین‌المللی فرآورده‌های طبیعی شفابخش در اصفهان برگزار می‌شود

فرآورده‌های طبیعی

به گزارش ایکنا از اصفهان، هزاران سال است که انسان از فرآورده‌های طبیعی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند و علاوه بر جنبه بهداشتی و درمانی، بسیاری از این فرآورده‌ها در تأمین غذا نیز نقش دارند و در صنایع مختلف به‌کار می‌روند. از طرف دیگر، با وجود تلاش‌های طب نوین برای درمان بیماری‌ها و تولید دارو برای مقابله با آنها، دنیای امروز همچنان درگیر بیماری‌های مختلف است و از عوارض ناشی از مصرف فرآورده‌های مصنوعی رنج می‌برد.

با توجه به اهمیت استفاده از فرآورده‌های طبیعی شفابخش در ارائه خدمات پیشگیری، دارویی و درمانی، دانشگاه اصفهان قصد دارد به‌منظور بهره‌گیری از نظرات متخصصان در زمینه بهبود تولید و مصرف این محصولات، کنگره بین‌المللی فرآورده‌های طبیعی شفابخش را برگزار کند.

این کنگره که قرار است در روزهای 20 و 21 اردیبهشت‌ماه 1402 برگزار شود، در دو محور فرآورده‌های طبیعی شامل فرآورده‌های گیاهی، جانوری، میکروبی و معدنی و محورهای اصلی شامل سلامت و شفا در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن، معرفی فرآورده‌های جدید، فرمولاسیون فرآورده‌ها، اقتصاد و تجاری‌سازی فرآورده‌ها، تنوع فرآورده‌ها در اقوام و ملل، آینده‌نگری مصرف فرآورده‌های طبیعی (چالش و چشم‌انداز) و سایر محورهای مرتبط، پذیرای مقالات پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و صاحبان دانش، تجربه و حرفه‌های مرتبط با محورهای همایش خواهد بود.

علاقه‌مندان تا 15 بهمن‌ماه سال جاری فرصت دارند تا مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۳۱۳۷۹۳۲۳۹۷ و ۰۹۹۰۲۸۴۰۴۵۱ تماس بگیرند یا به دبیرخانه کنگره واقع در دانشگاه اصفهان، مرکز رشد و فناوری، مرکز پژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی و همچنین سایت کنگره به نشانی https://remedcong.ui.ac.ir/fa مراجعه کنند.