مرگ مشکوک فواد محمدی در دست بررسی است

سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری استان کردستان امروز، 26 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: در مورد فوت مشکوک فردی به نام فواد محمدی در اغتشاشات شهرستان کامیاران اظهار کرد: بنابر تحقیقات اولیه صورت گرفته، این شخص در جریان اغتشاشات روز ۲۴ آبان ماه و از فاصله ۲۰ متری با گلوله جنگی کشته شده است.

وی تأکید کرد: بنابر دستورالعمل صادر شده ماموران نظامی و انتظامی کامیاران در جریان اغتشاشات و حضور در سطح شهر به هیچ وجه سلاح جنگی همراه ندارند.

رئیس کل دادگستری  کردستان اوضاع کنونی شهرستان کامیاران را آرام توصیف کرد و یادآور شد: از همان لحظه فوت این فرد در دادگستری شهرستان کامیاران پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات تا روشن شدن این موضوع ادامه خواهد داشت.