افتتاح ۶۸ پروژه جهادی در هفته بسیج در همدان

علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدانبه گزارش ایکنا از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد، استاندار همدان، امروز ۲۸ آبان‌ماه در رزمایش جهادگران فاطمی ۲ در استان همدان اظهار کرد: در دفاع مقدس که صدام ۸ سال تلاش کرد حرف خود را به کرسی بنشاند و موفق نشد حاصل حضور بسیجیان در صحنه نبرد بود.

وی گفت: بسیج در هر صحنه که حضور یافته معجزه آفریده است ضمن اینکه نقش نیروهای ارتش و سپاه نیز در رشد کشور بر کسی پوشیده نیست. اما آنچه که به این هیمنه قدرت بخشید بسیحیان بودند. بسیج در هر جایگاهی که حضور پیدا می‌کند منشا خیر و برکت است.

قاسمی فرزاد افزود: امروز به مدد جهادگران بسیجی ۶۸ پروژه جهادی و محرومیت‌زدایی با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه استکبار جهانی اگر امروز کینه خود را نشان می‌دهند و به بسیجیان ما حمله می‌کنند، ادامه داد: این بسیجیان بودند که نظام و انقلاب را تا به امروز حفظ کرده‌اند و خواهند کرد، آنها پای کار هستند دشمن فکر می‌کند با پول و اسلحه می‌تواند انقلاب ما را شکست دهد در حالی که با حضور بسیجیان ما حرکات مذبوحانه آنها مثل گذشته شکست خواهد خورد.

استاندار همدان بیان کرد: از ابتدای انقلاب منافقین با پول حرام مرتجعین و مزدوران منطقه دست به کشتار جوانان ما زدند و امروز نیز اغتشاشگران را حمایت می‌کنند گرچه کاری از پیش نمی‌برند و فقط زحمات ما را زیاد می‌کنند و چهره واقعی آنها برای نسل جوان ما شناخته شد، اما بدانند مردم و بسیجیان که لشکر خدا هستند آنها را شکست خواهند داد.