ساخت مدرسه منطبق با علم روز و حفظ سنت‌ها باشد

آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، امروز، 8 آذرماه در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان که در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد، ضمن تقدیر از خیرین جهت ورود به ساخت مدارس در مناطق محروم، گفت: تعدادی از مردم بنا به علاقه و تعلق‌خاطر خود در انجمن‌های خیریه با عناوین مختلف عضو هستند و در حد توان خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی انجام اعمال خیرخواهانه را خاری در چشمان دشمنان اسلام و نظام دانست و اضافه کرد: جوامع استکباری ببینند بدنه ایران متشکل از همان مردمانی است که در کارهای خیرخواهانه را اولویت دانسته و با تمام توان به هم‌نوعان خود خدمت می‌کنند. خوشبختانه در چندسال گذشته خیرین ورود بسیار چشم‌گیر در بخش مدرسه‌سازی داشته و بسیاری از مدارس نوسازی شدند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آموزش و پرورش را یکی از ارکان اصلی در حوزه تعلیم و تربیت بیان و اظهار کرد: این مجموعه آموزشی در تربیت نسل‌های آینده نقش به سزایی دارد و از هیچ تلاشی کوتاهی نمی‌کند. استان مرکزی مهد فرهیختگان علمی و مذهبی است که هریک سرمایه‌ای عظیم برای سربلندی، عزت و شرف ملت ایران هستند. جوانان این استان با الگوپذیری از پیشینیان خود آرمان‌های متعالی نظام را دنبال می‌کنند.

وی پیوند آموزش و پرورش با خانواده را پیوندی ناگسستنی و محکم برشمرد و افزود: بدون تردید همگام و همدل بودن این دو رکن اصلی جامعه زمینه تربیت نسلی شایسته، متخصص و متعهد را فراهم می‌کند و از حمایت این دو رکن نباید غفلت کرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ضرورت دقت در ساخت مدارس از سوی مسئولان مربوطه را خواستار شد و گفت: در ساخت مدرسه باید از علم روز با حفظ سنت‌ها استفاده شود تا شاهد ساخت مدارس باکیفیت و ماندگاری بالاتر باشیم. همچنین برای احداث مدارس مکان‌یابی و نوع طراحی اهمیت بسیار دارد و در این راستا توجه به ایجاد فضاهای شاد برای کلاس‌های درس ضروری است.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید براینکه برنامه‌ریزی آموزش و پروش باید به‌گونه‌ای باشد که خدمات با بهترین کیفیت و کمترین هزینه ارائه شود، به ظرفیت‌های صنعتی استان اشاره و ادامه داد: ظرفیت صنعتی بهترین آموزشگاه برای مهارت‌آموزی و اشتغال‌آفرینی است؛ از این رو می‌توان با برگزاری اردوها، دانش‌آموزان را با این ظرفیت‌ها بیشتر آشنا کرد.