رسانه ملی فرهنگ صلح و سازش را توسعه دهد

غلامعلی دهشیری، دادگستری یزدبه گزارش ایکنا از یزد، غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد، 13 آذرماه در دیدار اعضای شورای قضایی استان با مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز یزد، اظهار کرد: در دنیای امروز، کار رسانه ای و فرهنگی لحظه ای و ثانیه ای است و دقیقاً پابه پای کار دانشمندان در صنایع دفاعی باید رسانه ملی و محلی و استانی به گونه ای پیش رود که به سطح بالای نقطه زنی و بازدارندگی فرهنگی ورسانه ای دست یابد.

وی به نقش اثرگذار رسانه ملی در تحولات اجتماعی اشاره کرد و گفت: صدا و سیما در حوزه‌های خبری، رسانه ای و هدایتی و تبلیغی، وظایف سنگینی بر عهده دارد.

این مقام قضایی، تصریح کرد: امامین انقلاب از صدا و سیما به عنوان دانشگاه عمومی یاد کرده اند که این امر بر اهمیت این رسانه و نقش اثرگذار آن دلالت دارد.

وی سیاه‌نمایی، تردیدافکنی و غلبه دادن چالش‌ها و مشکلات اقتصادی و معیشتی بر افکار و ذهنیت جامعه و جوانان و به حاشیه بردن ظرفیت‌های عظیم کار و تلاش و شکوفایی و پیشرفت کشور و جامعه را حربه دشمنان نظام و انقلاب ذکر کرد و افزود: در اغتشاشات اخیر نمودهایی از تلاش‌های رسانه‌های بیگانه و کانال‌های منافقان و معاندان در جهت فضاسازی، وارونه نمایی، دروغ پراکنی و القای پایمال شدن حقوق زنان و دختران در جمهوری اسلامی مشاهده شد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، مسئولیت صدا و سیمای استان در بحث جهاد تبیین، ترویج و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی - ایرانی و آگاه سازی نسل جوان و خانواده‌ها با تهدیدات مختلف نوپدید در فضای واقعی و مجازی را ضروری برشمرد و اظهار کرد: تقویت و ارتقای تعاملات با دادگستری در بحث آموزش‌های عمومی و ارتقا دانش حقوقی با هدف پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی و کمک به کاهش جرایم و کاستن از حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی از جمله موضوعاتی است که باید پیگیری و دنبال شود.

وی ترویج فرهنگ صلح و سازش را از دیگر مسائل مورد اهتمام ذکر کرد و گفت: رسانه ملی در قالب هنر و بهره گیری از ظرفیت‌های رسانه ای می‌تواند در تحقق اهداف دستگاه قضایی به ویژه در ایجاد فرهنگ عفو، گذشت و ایثار، مؤثر عمل کند.