جبلی در گفت‌‎وگو ایکنا بیان کرد:
ساختارهای جدید رسانه ملی برای ارتقای تولیدات معارفی + صوت

پیمان جبلی

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با ایکنا، ابعاد طرح تحول این سازمان در حوزه‌های معارفی و دینی گفت: حوزه معارف دینی به عنوان یکی از اجزای اساسی سبک زندگی اسلامی محسوب می‌شود و به همین دلیل در دستورکار سند تحول رسانه ملی در دوره جدید قرار گرفته است.

وی افزود: این دستورکار در قالب‌های مختلفی چون اتاق فکرها، قرارگاه‌های طراحی و کارگروه‌های تخصصی در حال انجام و پیشرفت است. ایده‌ها و طرح‌های رسانه‌ای در قالب‌های مختلف را به طور جدی پیگیری و در دست اجرا داریم.

رئیس رسانه ملی عنوان کرد: در این راستا گونه‌های مختلف برنامه‌سازی تلویزیونی و رادیویی با برش‌های استانی و سراسری انجام شده و این اتفاق در حال رخ دادن است. از سوی دیگر هم‌زمان با این اقدام، ساختارهای جدیدی مانند مرکز سیمرغ، دفتر فیلم‌نامه‌نویسی، دفتر تولید برنامه‌های کوتاه را به سیما اضافه کرده‌ایم و همه این ساختارها به ساختارهای قبلی مانند مستند و نمایش اضافه می‌شوند.

ساختارهای جدید در خدمت حوزه معارفی

جبلی در این رابطه ادامه داد: این ساختارهای جدید در تمام حوزه‌ها برنامه‌سازی می‌کنند و حوزه معارف هم می‌تواند از این ساختارها در زمینه تولید فیلم‌های کوتاه و فیلم‌نامه - که به شدت در حوزه معارف به بحث فیلم‌نامه‌نویسی نیاز است - بهترین استفاده را ببرد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما این است که می‌توان مؤثرترین، ماندگارترین و قوی‌ترین آثار برنامه‌سازی را در حوزه‌های نمایشی داشته باشیم و به همین خاطر در قالب مرکز سیمرغ و از نظر تولیدات کم‌هزینه و نیز در قالب سیمافیلم و مجموعه‌های نمایشی در حال انجام این کار را هستیم.

رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه تولیدات تلویزیونی کاری است زمان‌‎بر و دشوار گفت: از نخستین مرحله تولید یک ایده تا رفتن برروی آنتن حداقل یک‌سال و نیم زمان نیاز است. ما در ریل‌گذاری جدید این فرآیندها را اصلاح کرده‌ایم و ایده‌های فراوانی تولید شده، طوری‌که در هر گروه تخصصی بیش از 20 ایده مطرح شده و امیدواریم ان‌شاءالله در قالب‌های مختلف این ایده‌ها به مرحله تولید برسند.

{$sepehr_media_2805911_400_300}

گفت‌وگو از سعید امینی