۲ اثر نمایش خیابانی کرمانشاه به جشنواره ملی تئاتر ایثار راه یافت

جشنواره ملی تئاتر ایثار

خسرو شهیدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به راه‌یابی ۲ اثر نمایش خیابانی کرمانشاه به جشنواره ملی تئاتر ایثار، اظهار کرد: نمایش خیابانی «هناس» با محوریت بمباران شیمیایی روستای بان زرده شهرستان دالاهو به کارگردانی سیدسروش پیمبری و نمایش «عاشقانه‌های زیرخاکی» با موضوع ایثار و شهادت به کارگردانی حسین نادری به جشنواره ملی تئاتر یزد راه یافتند.

وی حمایت از هنر و هنرمندان در عرصه تئاتر دفاع مقدس را موجب بهتر دیده شدن وقایع این دوران به زبان هنر دانست و افزود: یکی از اهداف برگزاری این جشنواره توسعه، تعمیق، تکثیر و تداوم فرهنگ ایثار و مهربانی و از خودگذشتگی است که بستر ارتقاء بینش و آگاهی جامعه به عنوان مخاطبان اصلی این آثار را با فراهم کردن زمینه گفتمان اجتماعی در حوزه فرهنگی ایثار و شهادت ایجاد می‌کند.

شهیدی با اشاره به اینکه نگاه هنرمندانه به فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی از محور‌های این جشنواره است، افزود: تداوم فرهنگ در بین اقشار مختلف در گرو پرداختن به موضوع ایثار و شهادت و ایثار اجتماعی است که باید در قالب هنر بدان توجه شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در پایان تأکید کرد: توجه به برنامه‌های فرهنگی و هنری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زندن نگه داشتن خاطرات شهیدان از برنامه‌های مهم و محوری این نهاد است.