آموزش تربیت داوران حُسن حفظ در مؤسسه همیار قرآن

آموزش تربیت داوران حُسن حفظحجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا نجفی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت همیار قرآن استان قم در گفت‌وگو با ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: دوره آموزشی تربیت داوران حُسن حفظ ویژه بانوان و آقایان با شرایط عمومی حداقل 20 سال برگزار می‌شود.

وی افزود: حفظ 10 جزء ویژه داوری 10 جزء، حفظ 20 جزء برای داوری 20 جزء، حفظ کل برای داوری تمامی مقاطع و تسلط بر تجوید سطح یک در تمامی مقاطع از جمله شرایط اختصاصی شرکت‌کنندگان در این دوره است.

نجفی با اشاره به ضرورت بازآموزی و توانمندسازی داوران ادامه داد: این دوره به صورت مجازی و آنلاین در بستر اسکای‌روم به مدت یک ماه و دوره کارورزی(آفلاین) در پیام‌رسان ایتا به مدت دو ماه برپا خواهد شد.

متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند از طریق پیامک یا پیام در ایتا با شماره 09901540014 در ارتباط باشند. این دوره پس از تکمیل ظرفیت و به حد نصاب رسیدن تشکیل خواهد شد. 

علاقه‌مندان می‌توانند جهت بهره‌مندی از برنامه‌دهی، مشاوره و پرسش و پاسخ گروه همیار حفظ قرآن در ایتا به نشانی http://eitaa.com/joinchat/۳۸۲۲۹۷۷۰۴۶Cde۱۸۵d۹b۳a مراجعه کنند.