اجرای «۶۱٠۰ نفر روز تبلیغ دینی» در دهه فجر و ایام اعتکاف در اردبیل

تبلیغات اسلامی اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت الاسلام انور قاسمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل، دهم بهمن‌ماه، با تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سخنانی اظهار کرد: با توجه به تقارن دهه فجر و ایام اعتکاف روحانیون، مبلغان و فعالان فرهنگی و تبلیغی به تعداد ۶۱۰ نفر به مناطق مختلف شهری و روستایی اعزام و در قالب ۶۱۰۰ نفر روز، به تبلیغ و سخنرانی در موضوعات مختلف فرهنگی و دینی می‌پردازند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل با بیان اینکه دهه فجر از ایام پرافتخار و نشان از اقتدار و صلابت جمهوری است، افزود: در گرامی‌داشت این ایام برنامه‌های فرهنگی در راستای تبیین و بصیرت افزایی برگزار می‌شود تا مردم بیش از پیش با دستاوردهای انقلاب و اهمیت اتحاد حول محور ولایت و اسلام آشنا شوند.

وی به عناوین محورهای سخنرانی در ایام دهه فجر و نیز ایام اعتکاف اشاره کرد و گفت: بیان معارف اسلامی و اخلاق، مبانی ولایت فقیه و رهبری در حکومت اسلامی، تبیین شخصیتی امام خمینی (ره)، دشمن شناسی و تحلیل مسائل اجتماعی، تبیین آسیب‌ها و خطرات جریان‌های انحرافی در جوامع اسلامی، پاسخگویی به شبهات، اعتقادی، سیاسی و تبلیغ چهره به چهره، راه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی، تبیین اهمیت مسئله جمعیت و فرزندآوری، اهمیت و فضیلت ماه رجب و اعتکاف، توجه به تبلیغ دانش آموزی با رویکرد بصیرت افزایی و تربیت جوان انقلابی از موضوعات تبلیغ توسط روحانیون و بانوان مبلغه در استان اردبیل است.

حجت الاسلام قاسمی ادامه داد: در عصر کنونی تبیین دستاوردهای انقلاب و رشادت جوانان در به ثمر رساندن نهال تنومند انقلاب اسلامی بهترین راه برای آگاهی بخشی به جوانان از بحران هویتی و یافتن الگوی مناسب زندگی برای آنها است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل خاطر نشان کرد: از مجموع جلسات تبلیغی دهه فجر، تعداد ۲۰۰ جلسه مشاوره و سخنرانی با موضوع جمعیت و فرزندآوری در استان اردبیل اجرا می‌شود تا در حوزه فرهنگ سازی و حمایت از زوج‌های جوان برای ترغیب به فرزندآوری موفقیت حاصل شود.

حجت الاسلام قاسمی تاکید کرد: در برنامه اعزام مبلغان دینی سعی داریم ابعاد مختلف کاهش جمعیت و خطرات پیری جمعیت بیان شود و دستگاه‌ها و نهادهای حمایتی را به ارائه خدمات و انجام اقدامات لازم حمایتی تشویق کنیم.