ارسال 400 بخاری به مناطق زلزله زده خوی توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) آذربایجان‌غربی

ارسال بخاری به مناطق زلزله زده خویمعاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی اظهار کرد: با دستور نوروزی، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، در ساعات اولیه وقوع زمین‌لرزه 8 بهمن ماه، نیروهای امدادی و ارزیاب ستاد در استان و بنیاد احسان به منطقه اعزام شدند و روند امدادرسانی به مردم آغاز شد.

وی افزود: در روزهای نخست با ارسال اقلام ضروری مانند پتو، چادر، بخاری و مواد غذایی تلاش شد تا نیازهای اولیه زلزله‌زدگان را برطرف کرد و در روزهای بعد اقدام به راه‌اندازی آشپزخانه و نانوایی سیار شد و هم اکنون روزانه 40 هزار پرس غذای گرم، 70 هزار بطری آب معدنی، 30 هزار قرص نان و چهار هزار بسته معیشتی درحال توزیع است.

ابراهیمی بیان کرد: بعد از ارزیابی و احساس نیاز مردم به خدمات پزشکی مناسب، با کمک مجموعه برکت‌تل، بیمارستان سیار احسان با 12 کانتینر و ظرفیت 60 تختخواب برای خدمت‌رسانی به مردم خوی وارد این شهرستان شد و از 18 بهمن ماه خدمات خود را آغاز کرد که ظرفیت بستری بیماران، دارای اتاق عمل، سونوگرافی و آزمایشگاه است.

وی ادامه داد: با تشکیل کمیته‌های تخصصی و بررسی‌های روزانه‌، نقاط محروم از خدمات شناسایی شدند و با تشکیل چهار کمپ اضطراری در این مناطق، 6 هزار نفر تحت پوشش خدمات مختلف ستاداجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرارگرفتند.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) آذربایجان‌غربی تصریح کرد: با توجه به سرما و برودت هوا، 400 بخاری، 340 چادر امدادی و سه هزار پتو تاکنون به منطقه ارسال شده تا در اختیار مردم قرار گیرد و نیروهای جهادی و امدادی ستاد اجرایی فرمان امام تا زمان عادی شدن وضعیت شهر و انتقال مردم از کمپ‌های موقت به خانه‌هایشان، در منطقه و در کنار مردم حضور خواهند داشت.