راهیابی 2116 نفر به مرحله دوم مسابقات قرآن «عطر الکلام» عربستان

به گزارش ایکنا به نقل از اخبار 24، این هیئت با اعلام این خبر افزود: خردسال‌ترین شرکت‌کننده در این مسابقه  5 سال و کهن‌سال‌ترین فرد 104 سال دارد.

در نخستین مرحله از دومین مسابقه بین‌المللی عطر الکلام که ویژه تلاوت قرآن کریم و اذان است، بیش از 50 هزار نفر از 165 کشور جهان شرکت داشتند.

مراحل نخست این مسابقات به شکل غیرحضوری و با ارسال ویدئوهایی از جانب شرکت‌کنندگان برای هیئت داوری برگزار شد. داوران ویدئوهای دریافت شده از تلاوت قرآن کریم و اذان از سوی شرکت‌کنندگان را بررسی کرده و برگزیدگان به مراحل بالاتر راه می‌یابند.

مرحله نهایی این مسابقات به صورت حضوری و در ماه رمضان برگزار خواهد شد. به گفته مسئولان اداره رفاه عربستان سعودی مرحله نهایی مسابقات به صورت زنده از شبکه ام بی سی پخش خواهد شد و میلیون‌ها بیننده این شبکه می‌توانند به صورت مستقیم تلاوت شرکت‌کنندگان و همچنین داوری هیئت‌داوران را مشاهده کنند؛ امری که به گفته این هیئت می‌تواند تأثیر بسیاری در ارتقای دانش قرآنی و هنری بینندگان و همچنین شرکت‌کنندگان داشته باشد.

 اداره امور رفاهی و سرگرمی عربستان سعودی پیش‌تر از تعیین جایزه‌ای به مبلغ 12 میلیون ریال سعودی برای برگزیدگان این مسابقات خبر داده بود. دوره نخست مسابقات بین‌المللی عطر الکلام ویژه تلاوت قرآن و اذان نیز با استقبال گسترده در کشورهای اسلامی مواجه شده بود.

سيدجاسم موسوی، قاری ایرانی اهل خوزستان با حضور در مرحله فینال نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن و اذان عطر الکلام عربستان به رتبه چهارم این رقابت دست یافته بود.