هفتمین جشنواره قرآن و عترت مساجد شهرستان باوی برگزار شد

متسابق نوجوانسیدمحمود مولی، مدیر کانون فرهنگی هنری حضرت حجت(عج) ویس شهرستان باوی در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: هفتمین جشنواره قرآن و عترت مساجد شهرستان باوی پنج‌شنبه، ۲۵ اسفندماه به میزبانی مسجد امام حسين(ع) شهر ویس برگزار شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره قرآنی در رشته‌های ترتیل، تحقیق و حفظ قرآن کریم برگزار شد، اظهار کرد: ۶۵ شرکت‌کننده در دو رده سنی ۱۰ تا ۱۴ سال و ۱۵ تا ۱۸ سال در این جشنواره قرآنی شرکت کردند.

مولی افزود: متسابقانی از شهرهای ویس، شیبان، ملاثانی و مناطق زرگان و فرهنگیان اهواز در این جشنواره قرآنی شرکت کردند و در پایان از نفرات اول تا سوم هر رشته در هر رده سنی تقدیر و هدایایی به آنها تقدیم شد.

مدیر کانون فرهنگی هنری حضرت حجت(عج) ویس در پایان گفت: سیدعزیز سیدنور در بخش صوت و لحن، سیدمهدی موسوی‌نیا در بخش تجوید و سیدحسن هاشمی در بخش وقف و ابتدا و حسن حفظ داوری این مسابقات را برعهده داشتند.

مولی در پایان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره قرآنی، ایجاد زمینه انس با قرآن در بین نوجوانان و جوانان و همچنین شناسایی افراد مستعد در زمینه قرائت و حفظ قرآن کریم است.