جمع‌آوری سبزه نوروزی از سوی شهرداری اراک در روز طبیعت

جمع‌آوری سبزه نوروزی از سوی شهرداری اراک

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی شهرداری اراک، علیرضا کریمی، شهردار اراک، گفت: هرساله با محوریت سازمان مدیریت پسماند، سبزه‌های نوروزی را در روز سیزدهم فروردین‌ماه جمع‌آوری می‌کند تا مردم از رها کردن آنها در خیابان‌ها و معابر خودداری کنند.

وی بیان کرد: انتظار است مردم با توجه به ماه مبارک رمضان و به منظور کاهش فعالیت پاکبانان، از رهاسازی سبزه‌های نوروزی در معابر شهرداری بپرهیزند.

شهردار اراک عنوان کرد: در حال حاضر چهار ایستگاه جمع‌آوری سبزه‌های نوروزی در پارک ملت، میدان فراهان، میدان بسیج و ورودی پارک شهید باهنر (پارک جنگلی) جانمایی شده که مردم می‌توانند از ساعات اولیه فردا (یکشنبه) به این مکان‌ها مراجعه و سبزه‌ نوروزی خود را تحویل دهند و کیسه‌های نایلونی جمع‌آوری پسماند دریافت کنند.

کریمی عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح، ۳۰ نیروی انسانی در ۲ شیفت کاری مختلف آماده خدمت‌رسانی به شهروندان اراکی است.

وی گفت: همچنین در ایستگاه‌های جمع‌آوری سبزه نوروزی اراک، کارت‌های قرعه‌کشی نیز بین شهروندان توزیع می‌شود و در روز عید سعید فطر مصادف با روز جهانی زمین پاک، به قید قرعه جوایزی به شهروندان مسئولیت‌پذیر و حامی محیط زیست اهدا می‌شود.

شهردار اراک اضافه کرد: همچنین مردم می‌توانند فردا، 13 فروردین، در روز طبیعت، ماهی‌های قرمز عید خود را در پارک‌های لاله ملت و حیات وحش تحویل دهند و از رهاسازی آنها در رودخانه‌ها خودداری کنند.

کریمی گفت: عصر فردا، 13 فروردین، شهرداری اراک همزمان با یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، در سه پارک ملت، شهدای گمنام و امیرکبیر جشنی را با حضور هنرمندان برگزار و به شرکت‌کنندگان افطاری می‌دهد.