مددجویان کمیته امداد البرز مهمان سفره‌های «اطعام مهدوی» می‌شوند

سفره‌های «اطعام مهدوی»

محمد محمدی‌فرد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: برنامه‌های این نهاد در ماه مبارک رمضان در سه محور اجرای طرح اطعام، افطاری ساده و توزیع سبد کالا، حامی‌یابی برای فرزندان ایتام و محسنین و دریافت کفارات و زکات فطریه است.

وی با بیان اینکه امسال هم مانند ادوار گذشته غذای گرم و افطاری ساده با رعایت تمامی نکات بهداشتی، به‌صورت روزانه آماده و بین مددجویان توزیع می‌شود، افزود: این طرح با هدف ترویج سنت حسنه اطعام و افطاری ساده و هدایت کمک‌های مؤمنانه جهت تأمین بسته‌های غذایی و معیشتی برای خانواده‌های نیازمند اجرا می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز تصریح کرد: امسال این طرح از طریق مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه، گروه‌های مردمی و جهادی، مساجد، هیئت‌های مذهبی و سازمان‌های مؤثر و هدایت، حمایت و سازماندهی کمیته امداد در حال برگزاری است.

محمدی‌فرد تأمین بسته‌های معیشتی برای خانوارهای مناطق محروم و تحت حمایت این نهاد را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد در ماه رمضان برشمرد و گفت: یکی دیگر از برنامه‌های مهم در این ماه جذب حامی برای فرزندان یتیم و محسنین استان است.

وی توضیح داد: علاقه‌مندان به حمایت از فرزندان ایتام و محسنین می‌توانند با ورود به سایت ekram.emdad.ir و همچنین مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد در سطح استان، در طرح اکرام ایتام مشارکت و با حمایت مادی و معنوی خود در این امر خیر مشارکت کنند.