برپایی محافل قرآنی در کتابخانه‌های عمومی البرز

قرآنعلی معدنی‌پور، مدیر‌کل کتابخانه‌های عمومی استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از برنامه‌ریزی کتابخانه‌های عمومی البرز برای ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: محافل قرآن و عترت کتابخانه‌های عمومی استان با برنامه‌ریزی‌های گسترده به استقبال ماه رمضان رفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 15 محفل قرآن و عترت در کتابخانه‌های عمومی استان فعال است، افزود: در این ایام جلسات روخوانی، قرائت، تفسیر و آموزش قرآن کریم در قالب محفل قرآن و عترت در کتابخانه‌های استان انجام می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی البرز در ادامه با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای گرامیداشت ماه مبارک رمضان در این مراکز انجام شده است، گفت: تمامی کتابخانه‌های عمومی استان در ایام ماه مبارک، میزبان ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و ترویجی با موضوع ماه رمضان هستند.

این مسئول توضیح داد: همچنین ویژه‌برنامه ملی بهار در بهار نیز در اولین روز از ماه مبارک رمضان با همکاری کتابخانه عمومی کرج برگزار شده است.