هنر مثبت و الهی ضریب امنیت را بالا می‌برد

دیدار مدیران فرهنگی هنری و رسانه‌ای استان با امام جمعه کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه کرمان، امروز، ۲۰ فروردین‌ماه در دیدار مدیران فرهنگی هنری و رسانه‌ای استان کرمان که به‌مناسبت آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد شهید مرتضی آوینی گفت: هنر را می‌توان به دو نوع هنر منفی و مثبت تقسیم کرد.

وی با بیان اینکه هنر مثبت به افزایش انسانیت کمک می‌کند، اظهار کرد: هنر، جذاب و زیبا است و می‌تواند مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد. نکته سوم اینکه هنر می‌تواند هر محتوایی را زیبا و جذاب کند و هر چه هنرنمایی قوی‌تر و دقیق‌تر باشد جذب مخاطب به آن موضوع بیشتر می‌شود.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه روحیه و ذائقه انسان‌ها متفاوت است و هر اندازه هنر بتواند این ذائقه‌ها را در بر بگیرد جذب مخاطب بیشتری دارد افزود: نکته دیگر اینکه هنر، رسیدن به اهداف را کیلومترها نزدیک‌تر می‌کند.

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی ادامه داد: هنر وقتی در جهت الهی و درست قرار بگیرد بازدارندگی و ضریب امنیت را بالا می‌برد و هنر مثبت جلوی تهاجمات فرهنگی را می‌گیرد و آرامش خاصی برای جامعه به‌وجود می‌آورد. لذا دستگاه‌های متعدد که بخشی از مأموریت‌های آنها در عرصه هنر است باید در یک هم‌افزایی قرار بگیرند زیرا این هم‌افزایی هم اطلاعات و هم قدرت را بالا می‌برد؛ یک قدرت نرم قوی که همه دشمنان را به زانو در می‌آورد.

وی با اشاره به رویدادهای هنری گذشته گفت: اثرگذاری هنر، سبب عصبانیت دشمن می‌شود و دنیا را تحت تأثیر قرار می‌دهد که نشان می‌دهد هنر می‌تواند قوی، مؤثر و کارآمد باشد و در حال حاضر که انسان‌های متدین و با انگیزه در حوزه فرهنگی هنری کار می‌کنند باید با جلسات متعدد این هم‌افزایی را بالا ببرند.