برپایی غرفه نماز و مهدویت در نمایشگاه بین‌المللی قرآن

برپایی غرفه نماز و مهدویت در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآنبه گزارش ایکنا؛ غرفه محصولات فرهنگی نماز و مهدویت به منظور معرفی و فروش محصولات و کتب فرهنگی به همت ستاد اقامه نماز، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و مؤسسه درس‌هایی از قرآن در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برپا شده است.

۸۰ عنوان کتاب از سوی ستاد اقامه نماز، ۵۰ عنوان از سوی بنیاد مهدویت و ۸۵ عنوان کتاب به همت مؤسسه درس‌هایی از قرآن با موضوع قرآن، نماز و مهدویت در این غرفه عرضه شده است. همچنین میز‌های تخصصی به منظور مشاوره، پاسخگویی به شبهات نماز و مهدویت و برگزاری نشست‌های تخصصی ارائه شده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این غرفه می‌توانند به سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم واقع در مصلای بزرگ امام خمینی(ره)، بخش انتشارات مراجعه کنند.