سفر جوان فرانسوی به مسجدالاقصی با پای پیاده + فیلم

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره مباشر، عبدالمنعم، جوان مسلمان فرانسوی که از پدری فرانسوی و مادری الجزایری متولد شده است پس از سفری 10 ماهه به قدس شریف رسید و در مسجدالاقصی با استقبال گروهی از شهروندان فلسطینی در این مواجه شد. وی در گفت‌وگویی با آنها از سفر طولانی و استثنایی خود سخن گفت.

این جوان مسلمان فرانسوی عشق خود به مسجدالاقصی و اعلام همبستگی با این مکان مقدس را دلیل سفر خود توصیف کرد. وی روی کوله‌پشتی خود نوشته‌ای را حمل می‌کرد که به فرانسوی و عربی این مضمون را دارد: از فرانسه به قدس با پای پیاده.

عبدالمنعم پس از حرکت از فرانسه از چندین کشور از جمله ایتالیا، اسلوونی، کرواسی، آلبانی، یونان، ترکیه، قبرس و سپس اردن عبور کرد تا به فلسطین رسید.

او از ترکیه با کشتی به قبرس رفت و از قبرس نیز با هواپیما به امان پایتخت اردن سفر کرد و از آنجا پیاده به قدس رفت. این جوان مسلمان فرانسوی تصریح کرد: این سفر را به خاطر فلسطین انجام داده و از اینکه توانسته است آن را به پایان برساند، احساس خوشحالی می‌کند.

این جوان فرانسوی تنها یک روز را در فلسطین سپری می‌کند و این بار با دوچرخه راهی مکه می‌شود.

او می‌گوید که 4 سال پیش از فلسطین دیدن کرده است و می‌خواهد دوباره به فلسطین بازگردد، زیرا این سرزمین و مردمش را دوست دارد.

{$sepehr_media_2940401_400_300}