حماس:
عملیات رام‌الله نتیجه ‌خشم فلسطینیان علیه دشمن صهیونیستی است

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، محمد حماده تصریح کرد که این آخرین عملیات ضدصهیونیستی نخواهد بود و نظامیان و شهرک‌نشینان اشغالگر اسرائیلی هدفی مشروع برای مقاومت و عملیات‌های قهرمانانه آن خواهند بود و دشمن صهیونیستی مادامی که به اشغال این سرزمین ادامه دهد، ضربات سختی را دریافت خواهد کرد.

وی اشاره کرد که این عملیات همزمان با برگزاری مراسم یادبود کشته‌شدگان صهیونیست در جریان عملیات‌های مقاومتی انجام شد.

لازم به ذکر است که در عملیات تیراندازی امروز در شمال رام الله یک شهرک‌نشین اشغالگر اسرائیلی زخمی شد.

مجری عملیات هم به سلامت محل را ترک کرده است و و صهیونیست‌ها تاکنون به سرنخی از او دست نیافته‌اند.

پایگاه خبری عبری‌زبان «سیروجیم» اعلام کرد که مجریان عملیات از محل متواری شدند و ارتش رژیم صهیونیستی عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی و بازداشت آنان آغاز کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی تدابیر امنیتی شدیدی را به اجرا گذاشته و راه‌های منتهی به اردوگاه حلزون را بسته و مانع از هرگونه تردد خودروها و شهروندان فلسطینی در این منطقه شده است.