نشست هم‌اندیشی غدیرپژوهان در رامشیر برگزار شد

نشست هم‌اندیشی غدیرپژوهانسلوه عبدی، معاون مؤسسه غدیرپژوهی شعبه رامشیر در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: نشست هم‌اندیشی مسئولان دفتر مرکزی مؤسسه غدیرشناسی در راستای تعامل بیشتر و توسعه‌ فعالیت‌های مشترک در زمینه‌ مباحث و پژوهش‌های غدیر، در روزهای آغازین هفته در شهرستان رامشیر برگزار شد. 

وی گفت: در این نشست که با حضور آیت‌الله سعید شاه آبادی، رئیس مؤسسه غدیر شناسی همراه بود، اعضای بنیاد غدیر و کارگروه تخصصی غدیر شهرستان رامشیر گزارشی از فعالیت‌های خود ارائه کردند، سپس آیت‌الله شاه آبادی به توضیح شیوه‌ پیشرفت و توسعه‌ فعالیت‌های مؤسسه غدیر شناسی پرداخت. تشکیل باشگاه غدیر و تدوین مرامنامه این باشگاه، برگزاری اولین گردهمایی یاوران غدیر در نجف اشرف، ارائه دوره‌های مجازی تدبر در قرآن، ارائه دو دوره تربیت مربی مهدویت کودک و نوجوان، اعزام خانوادگی غدیرپژوهان فعال در موضوع مهدویت به مشهد و تشویق پايگاه‌های برتر در زمینه‌ امام رضاشناسی از جمله طرح‌های جدیدی بود که در این نشست ارائه و پیشنهاد شد.

عبدی گفت: مؤسسه غدیرپژوهی شعبه رامشیر از دی سال 1401 فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرد و در این مدت سه دوره با موضوعات «رجعت در متون ادیان الهی»، «فضائل اهل بیت(ع) در قرآن» و «فاطمه پژوهی» (مجازی) با ارائه محمود حمیداوی برگزار کرد.