طرح قرآنی «تسنیم» در 2 استان برگزار می‌شود

طرح قرآنی «تسنیم»، مجمع‌القرآن فاطمیون گراشبه گزارش ایکنا از فارس، طرح قرآنی «تسنیم» به‌منظور تربیت حافظان قرآن کریم در ایام تابستان به‌همت مجمع‌القرآن فاطمیون گراش در دو استان فارس و چهارمحال بختیاری برگزار می‌شود که آخرین مهلت ثبت‌نام در این دوره تا پایان خردادماه جاری است.

این طرح در شهرستان گراش ویژه بانوان و آقایان سنین 12 تا 25 سال است و در شهرستان لردگان استان چهار محال بختیاری ویژه آقایان در همین رنج سنی است.

در طرح مذکور‌ قرآن‌آموزان طی دو ماه تابستان پیش‌رو موفق به حفظ 3 جزء از قرآن کریم خواهند شد و طی این دوره کلاس ترجمه و مفاهیم قرآن، کلاس‌های احکام و اخلاق، اردوهای زیارتی و سیاحتی، برگزاری کلاس تجوید، اعطای مدرک حفظ و برنامه‌های ورزشی نیز برای قرآن‌آموزان اجرا می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در شهرستان گراش می‌توانند به شماره 09176389576 ویژه آقایان و 09173830137 ویژه بانوان تماس حاصل کنند و در شهرستان لردگان نیز علاقه‌مندان می‌توانند به شماره 09130964392 تماس حاصل کنند.